Nasza kochana Desa wreszcie znalazła dom adopcyjny!

Kochani,
Po roku czasu spędzonego w naszej fundacji, Desa wreszcie znalazła dom adopcyjny- znalazła opiekunkę, dla której nie liczył się wygląd i problemy Desy????– stwierdziła, że miłością i ciepłem wszystko się naprawi????.
Desa to suczka, z którą dużo pracowaliśmy, gdyż była ona kundelkiem bardzo wycofanym, panicznie bojącym się człowieka- do każdego podopiecznego podchodzimy bardzo indywidualnie i dzięki temu, nawet bardzo skrzywdzonym i wycofanym pieskom, dajemy szansę na złapanie kontaktu z człowiekiem i znalezienie domu adopcyjnego- bo pieski, które nie zachwycają swoją urodą i charakterem, bo mają wiele problemów, często takiego domu adopcyjnego nie mogą znaleźć.
W przypadku Desy, pomimo wielu apeli o jej adopcję, trwało to aż rok- Desa jest częścią naszej fundacyjnej rodziny, ale wiemy, że potrzebuje ona jednego opiekuna i choć serce pękało nam z żalu, zawieźliśmy ją już do nowego domu- będzie miała tam życie jak w bajce????.
Warto codziennie zmagać się z różnymi problemami- właśnie dla takich chwil????.